вор, патрульнаяПатрульна у вільний від служби час затримала ймовірного крадія. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

"Побачила, як вибігло двоє осіб з магазину, між ними була боротьба, я відреагувала не зволікаючи ні на мить", - розповідає командир першого взводу другої роти третього батальйону Юлія Каторгіна.

Патрульна в цей момент була не при виконанні. У свій вихідний, напередодні, вона йшла саме вулицею Сихівською і стала свідком згаданих подій.

Це виявилися охоронець магазину і ймовірний крадій солодощів. Раптом він вирвався з рук охоронця і почав втікати в напрямку вулиці Кавалерідзе. Під час втечі у нього випали документи,  він спробував за ними повернутися і потрапив у руки патрульної.

Командир встановила особу ймовірного крадія - ним виявився 26-річний львів’янин, який притягався як до адміністративної, так і кримінальної відповідальності. За кільки хвилин прибула поліція охорони. Після встановлення обставин на місці і написання заяви працівником закладу, усі проїхали у Сихівський відділ поліції.


Патрульная в свободное от службы время задержала вероятного вора. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

"Увидела, как выбежали два человека из магазина, между ними была борьба, я отреагировала не мешкая ни минуту", - рассказывает командир первого взвода второй роты третьего батальона Юлия Каторгина.

Патрульная в этот момент была не при исполнении. В свой выходной, накануне, она шла именно по улице Сыховское и стала свидетелем упомянутых событий.

Это оказались охранник магазина и вероятный вор сладостей. Вдруг он вырвался из рук охранника и начал убегать в направлении улицы Кавалеридзе. Во время побега у него выпали документы, он попытался за ними вернуться и попал в руки патрульной.

Командир установила личность предполагаемого вора - им оказался 26-летний львовянин, который привлекался как к административной, так и уголовной ответственности. Через несколько минут прибыла полиция охраны. После установления обстоятельств на месте и написания заявления работником учреждения, все проехали в Железнодорожный отдел полиции.