утонул, тинейджер, пареньВ озері на Пустомитівщині втопився неповнолітній львів’янин. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Пустомитівський відділ поліції 11 червня, близько 17.00, надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району під час купання втопився хлопець.

Поліцейські встановили, що у місцевому озері втопився 16-річний львів’янин. На його тілі видимих тілесних ушкоджень не виявлено .

Поліцейські встановлюють обставини події, вирішується питання про відкриття кримінального провадження та призначення експертиз.


В озере на Пустомитивщине утонул несовершеннолетний львовянин. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Пустомытовский отдел полиции 11 июня, около 17.00, поступило сообщение о том, что в одном из сел района во время купания утонул парень.

Полицейские установили, что в местном озере утонул 16-летний львовянин. На его теле видимых телесных повреждений не обнаружено.

Полицейские устанавливают обстоятельства происшествия, решается вопрос об открытии уголовного производства и назначения экспертиз.