погиб семимесячный ребенок, Пустомытовский районНа Львівщині водій Chevrolet Niva не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та ледь не вбив багатодітну сім'ю. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Дорожньо-транспортна пригода сталась 11 червня о 13.00 у селі Солонка Пустомитівського району. Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля Chevrolet Niva, 29-річнй мешканець одного з селищ Сколівського району, не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з автомобілем Mazda-626, яким керував 31-річний мешканець села Давидів.

Внаслідок аварії семимісячний син водія Mazda загинув на місці. Сам водій був госпіталізований з переломами шести ребер, його дружина з забоями та саднами потрапила у хірургічне відділення лікарні, а ще двом дітям – трирічному хлопчику та дев’ятирічній дівчинці медики надали допомогу, але не госпіталізували.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.


На Львовщине водитель Chevrolet Niva не справился с управлением, выехал на встречную полосу и едва не убил многодетную семью. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Дорожно-транспортное происшествие произошло 11 июня в 13.00 в селе Солонка Пустомытовского района. Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля Chevrolet Niva, 29-летний житель одного из поселков Сколевского района, не справился с управлением, выехал на полосу встречного движения, где совершил столкновение с автомобилем Mazda-626, которым управлял 31-летний житель села Давидов.

В результате аварии семимесячный сын водителя Mazda погиб на месте. Сам водитель был госпитализирован с переломами шести ребер, его жена с ушибами и ссадинами попала в хирургическое отделение больницы, а еще двум детям - трехлетнем мальчике и девятилетней девочке медики оказали помощь, но не госпитализировали.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами) УК Украины. Санкция статьи предусматривает лишение свободы на срок от трех до восьми лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.