ударило током, девушка, селфи, на крыще поездаЛьвів'янку вдарило струмом під час селфі на даху потяга. Про це повідомляє Zaxid.net 

Ввечері 11 червня дівчина отримала опіки, роблячи селфі на даху товарного вагона в районі "Клепарів" у Львові.

Близько 23:50 на вул. Шевченка, 180 вона вилізла на дах вагона, щоб зробити селфі, однак була уражена електрострумом контактної мережі, інформує департамент з питань цивільного захисту ЛОДА. Її з 20% термічних опіків тіла госпіталізовано в опікове відділення комунальної 8-ї міської клінічної лікарні.

Дівчина відмовилась надавати інформацію про себе. Відомо, що це жителька Рясного віком близько 18 років. Разом з нею був хлопець 1993 року народження, він від госпіталізації відмовився.


Львовянку ударило током во время селфи на крыше поезда. Об этом сообщает Zaxid.net 

Вечером 11 июня девушка получила ожоги, делая селфи на крыше товарного вагона в районе "Клепаров" во Львове.

Около 23:50 на ул. Шевченко, 180 она вылезла на крышу вагона, чтобы сделать Селфи, однако была поражена электрическим током контактной сети, информирует Департамент по вопросам гражданской защиты ЛОГА. С 20% термических ожогов тела она госпитализирована в ожоговое отделение коммунальной 8-й городской клинической больницы.

Девушка отказалась предоставлять информацию о себе. Известно, что это жительница Изобильного возрастом около 18 лет. Вместе с ней был парень 1993 года рождения, он от госпитализации отказался.