магазин, ограбление, ювелирныйПоліцейські просять зголоситися очевидців розбійного нападу на ювелірний магазин у Львові. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Сьогодні, 12 квітня, близько 11.00 до поліції зателефонували працівники ювелірного магазину, розташованого на вулиці Каховській у Львові, які повідомили про напад на крамницю.

На місці події працює слідчо-оперативна група. Поліцейські попередньо встановили, що зловмисник, озброєний предметом, схожим на пістолет, зайшов у магазин, розтрощив вітрини та втік після спрацювання сигналізації.

Зараз правоохоронці проводять першочергові слідчі дії, а також просять зголоситися на оперативну лінію 102 очевидців події або громадян, які мають інформацію про особу зловмисника чи його місцезнаходження.

Його прикмети: зріст близько 175 см, на вигляд 30 років, худорлявої тілобудови.

Був одягнутий: у чорну куртку з полосами світло-сірого кольору, темні штани.


Полицейские просят откликнуться очевидцев разбойного нападения на ювелирный магазин во Львове. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сегодня, 12 апреля, около 11.00 в полицию позвонили работники ювелирного магазина, расположенного на улице Каховской во Львове, которые сообщили о нападении на магазин.

На месте происшествия работает следственно-оперативная группа. Полицейские предварительно установили, что злоумышленник, вооруженный предметом, похожим на пистолет, зашел в магазин, разбил витрины и скрылся после срабатывания сигнализации.

Сейчас правоохранители проводят первоочередные следственные действия, а также просят сообщить на оперативную линию 102 очевидцев происшествия или граждан, имеющих информацию о личности злоумышленника или его местонахождения.

Его приметы: рост около 175 см, на вид 30 лет, худощавого телосложения.

Был одет: в черную куртку с полосами светло-серого цвета, темные штаны.