фильм, съемки, СыховСьогодні на Сихові відбуватимуться зйомки фільму "Із зав’язаними очима": будуть зміни в русі трамваїв № 4 та № 8. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У зв’язку зі зйомками фільму "Із зав’язаними очима" українського режисера Тараса Дроня, відбудуться часткові зміни в русі трамваїв № 4 та № 8.

"Сьогодні, 12 квітня, від 23.00 та впродовж трьох годин буде перекрито рух трамвайних маршрутів № 8 та № 4 на ділянці від Центру Довженка до кінцевої зупинки на вул. Вернадського", — повідомив речник ЛКП "Львівелектротранс" Іван Бондар.

Адміністрація ЛКП "Львівелектротранс" та знімальна команда фільму перепрошують за можливі короткотривалі незручності та вживають усіх необхідних заходів, щоб зміни у русі трамваїв не були відчутними.


Сегодня на Сыхове пройдут съемки фильма "С завязанными глазами": будут изменения в движении трамваев № 4 и № 8. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В связи со съемками фильма "С завязанными глазами" украинского режиссера Тараса Дроня, состоятся частичные изменения в движении трамваев № 4 и № 8.

"Сегодня, 12 апреля, с 23.00 и в течение трех часов будет перекрыто движение трамвайных маршрутов № 8 и № 4 на участке от Центра Довженко до конечной остановки на ул. Вернадского", - сообщил пресс-секретарь ЛКП "Львовэлектротранс" Иван Бондарь.

Администрация ЛКП "Львовэлектротранс" и съемочная команда фильма извинения за возможные кратковременные неудобства и принимают все необходимые меры, чтобы изменения в движении трамваев ни были ощутимыми.