мама, дочь, подвалУ Турківському районі 41-річна донька не стала хоронити маму, яка померла, а сховала у погребі. Про це повідомляє "Бойківська правда".   

Жахливий випадок трапився у с. Верхнє Гусне Турківського району. В одній із сільських хат проживали 78-річна господиня та її 41-річна дочка, інвалід ІІІ групи загального захворювання.

Коли бабуся померла (експерти кажуть, що в листопаді чи грудні минулого року), дочка, замість того, аби похоронити неньку за християнським звичаєм, сховала її тіло в яму під підлогою. А всім розповідала, що маму відправила на лікування до Самбора, відповідно й отримувала  її пенсію. І лише, коли дочка у березні прийшла в сільську раду, щоб оформити довіреність на отримання пенсії, це викликало підозру у працівників сільради, і вони почали з’ясовувати обставини. В результаті, жінка зізналася у скоєному, а свій вчинок пояснила тим, що не похоронила маму через те, що був великий сніг, а планувала це зробити на Великодні свята.

По даному факту відкрито кримінальне провадження, залишки тіла покійної відправлено на експертизу з тим, щоб з’ясувати, чи померла вона своєю смертю, а чи насильницькою.


В Турковском районе 41-летняя дочь не стала хоронить маму, которая умерла, а спрятала в погребе. Об этом сообщает "Бойковская правда". 

Ужасный случай произошел в с. Верхнее Гусиное Турковского района. В одной из сельских домов проживали 78-летняя хозяйка и ее 41-летняя дочь, инвалид III группы общего заболевания.

Когда бабушка умерла (эксперты говорят, что в ноябре или декабре прошлого года), дочь, вместо того, чтобы похоронить мать по христианскому обычаю, спрятала ее тело в яму под полом. А всем рассказывала, что маму отправила на лечение в Самбор, соответственно, и получала ее пенсию. И только, когда дочь в марте пришла в сельсовет, чтобы оформить доверенность на получение пенсии, это вызвало подозрение у работников сельсовета, и они начали выяснять обстоятельства. В результате, женщина призналась в содеянном, а свой поступок объяснила тем, что не похоронила маму из-за то, что был большой снег, а планировала это сделать на Пасхальные праздники.

По данному факту открыто уголовное производство, остатки тела покойной отправлены на экспертизу с тем, чтобы выяснить, умерла ли она своей смертью, а не насильственной.