взятка, чиновник, горсоветНа Львівщині поліція викрила у хабарництві посадовця Бориславської міськради. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції, Головного управління обласної поліції за процесуальним керівництвом прокуратури Львівської області задокументували керівника одного із структурних підрозділів Бориславської міської ради у протиправній діяльності. Посадовця затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Було встановлено, що фігурант вимагає у суб’єкта підприємницької діяльності одну тисячу доларів США неправомірної вигоди. За вказану суму начальник управління пообіцяв вирішити питання, які входять до його компетенції. Зокрема, за видачу відповідних документів на розміщення газозаправочного комплексу.

Вчора, 11 квітня, під час отримання обумовленої суми коштів посадовця затримали працівники поліції та прокуратури.

За фактом вимагання та отримання неправомірної вигоди слідчими ГУНП у Львівській області відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна.

8d001c301db33d4a5615f8cf8c02c0f6.md.jpg 3a093beee4dccb1f7e6bad5314f67099.md.jpg


На Львовщине полиция разоблачила во взяточничестве чиновника Бориславского горсовета. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Сотрудники управления защиты экономики во Львовской области Нацполиции, Главного управления областной полиции под процессуальным руководством прокуратуры Львовской области задокументировали руководителя одного из структурных подразделений Бориславского городского совета в противоправной деятельности. Чиновника задержали в порядке ст. 208 Уголовно-процессуального кодекса Украины.

Было установлено, что фигурант требует у субъекта предпринимательской деятельности одну тысячу долларов США неправомерной выгоды. За указанную сумму начальник управления пообещал решить вопросы, которые входят в его компетенцию. В частности, за выдачу соответствующих документов на размещение газозаправочные комплекса.

Вчера, 11 апреля, во время получения оговоренной суммы средств чиновника задержали сотрудники полиции и прокуратуры.

По факту вымогательства и получения неправомерной выгоды следователями ГУНП во Львовской области открыто уголовное производство по ч.3 ст.368 (принятие предложения, обещания или получения неправомерной выгоды должностным лицом) Уголовного кодекса Украины.

Санкция статьи предусматривает лишение свободы на срок от пяти до десяти лет с лишением права занимать определенные должности или заниматься определенной деятельностью на срок до трех лет с конфискацией имущества.