онлайн, электронная, регистратураМожливість електронного запису на конкретний день і конкретну годину на прийом до лікаря отримали пацієнти ще двох поліклінік Львова. Минулого тижня “Електронна реєстратура” запрацювала у 5-тій міській поліклініці на вул. Виговського, 32, цього тижня – у 6-тій міській поліклініці на вул. Медової Печери, 1. Тепер записатись на прийом онлайн має змогу майже 600 тисяч львів’ян. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Вперше “Електронна реєстратура“ на комунальному рівні запрацювала торік у 4-тій міській поліклініці, що на Сихові. Цього року її запровадили у 1-шій міській лікарні ім. Князя Лева, зокрема, у її двох поліклінічних відділеннях (на вул. Хімічній, 7 і на вул. Мазепи, 25) та шести амбулаторіях, а також у 2-гій  міській поліклініці на вул. Симоненка, 4. Минулого тижня електронний запис пацієнтів запрацював у 5-тій поліклініці на вул. Виговського, 32, цього тижня – у 6-тій поліклініці на вул. Медової Печери, 1. І вже у травні до проекту приєднається ще й 3-тя міська поліклініка, що на Левандівці.

За інформацією управління охорони здоров’я міста, такого масштабу покриття населення “Електронною реєстратурою“ як у Львові – немає в жодному великому місті України, в яких діє такий проект.

Нагадаємо, проект “Електронна реєстратура“ дає змогу мешканцям, маючи доступ до інтернету, самостійно, без звернення до реєстратури закладу, у будь-який зручний для себе час  записатись на прийом до лікаря онлайн.


Возможность электронной записи на конкретный день и конкретный час на прием к врачу получили пациенты еще двух поликлиник Львова. На прошлой неделе "Электронная регистратура" заработала в 5-й городской поликлинике на ул. Выговского, 32, на этой неделе - в 6-й городской поликлинике на ул. Медовой Пещеры, 1. Теперь записаться на прием онлайн имеет возможность почти 600 000 львовян. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Впервые "Электронная регистратура" на коммунальном уровне заработала в прошлом году в 4-й городской поликлинике, что на Сыхове. В этом году ее ввели в 1-й городской больнице им. Князя Льва, в частности, в ее двух поликлинических отделениях (на ул. Химической, 7 и на ул. Мазепы, 25) и шести амбулаториях, а также во 2-й городской поликлинике на ул. Симоненко, 4. На прошлой неделе электронная запись пациентов заработала в 5-й поликлинике на ул. Выговского, 32, на этой неделе - в 6-й поликлинике на ул. Медовой Пещеры, 1. В мае к проекту присоединится еще и 3-я городская поликлиника на Левандовке.

По информации управления здравоохранения города, такого масштаба покрытия населения "Электронной регистратурой", как во Львове, нет ни в одном крупном городе Украины, в которых действует такой проект.

Напомним, проект "Электронная регистратура" позволяет жителям, имея доступ к интернету, самостоятельно, без обращения в регистратуру учреждения, в любое удобное для себя время записаться на прием к врачу онлайн.