забастовка, медики, скорая помощьУ вівторок, 12 березня, під час засідання сесії Львівської облради працівники Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф зберуться на мітинг перед будівлею ЛОР. Про це на сторінці спільноти “Сама “швидка” допомога у соціальній мережі Facebook написав лікар невідкладних станів Центру Степан Железняк, інформує "Варта 1". 

Планується, що на сесію прийдуть не лише медики зі Львова, а й ті, які працюють у районах. Для того, аби привернути увагу до своєї проблеми, працівники "швидкої" вдягнуть червоні куртки.

"Маю інформацію, що обіцяних 80 млн нам не дадуть, можливо тільки 30 млн, а далі знову обіцянки. Тому ті, хто має змогу, прийдіть завтра під облраду. Організовуємось і відстоюємо наші права та вимоги. Йдемо до кінця!", – йдеться у дописі Железняка.

Нагадаємо, що у лютому працівники Центру екстреної меддопомоги та медицини катастроф заявили, що вдадуться до італійського страйку, якщо обласна влада не зверне увагу на критичний стан, в якому опинився Центр, та не виконає низку вимог. Серед іншого, ішлося про усунення з посади керівниці Львівської станції швидкої допомоги Наталії Поважук та збільшення зарплати працівників швидкої.


Во вторник, 12 марта, во время заседания сессии Львовского облсовета работники Центра экстренной медицинской помощи и медицины катастроф соберутся на митинг перед зданием ЛОР. Об этом на странице сообщества "Самая "скорая" помощь в социальной сети Facebook написал врач неотложных состояний Центра Степан Железняк, передает "Варта1 ". 

Планируется, что на сессию придут не только медики со Львова, но и те, которые работают в районах. Для того, чтобы привлечь внимание к своей проблеме, работники "скорой" наденут красные куртки.

"Имею информацию, что обещанных 80 млн нам не дадут, возможно только 30 млн, а потом снова обещания. Поэтому те, кто имеет возможность, придите завтра в облсовет. Организовываемся и отстаиваем наши права и требования. Идем до конца!", - говорится в заметке Железняка.

Напомним, что в феврале сотрудники Центра экстренной медпомощи и медицины катастроф заявили, что прибегнут к итальянской забастовке, если областная власть не обратит внимание на критическое состояние, в котором оказался Центр, и не выполнит ряд требований. Среди прочего, речь шла об отстранении от должности руководительницы Львовской станции скорой помощи Натальи Поважук и увеличение зарплаты работников скорой.