ремонт, улица ЗеленаяВід сьогодні буде обмежено рух транспортних засобів на вул. Зеленій (від будинку № 261 до житлового масиву "Пасічний"). Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

ЛКП "Львівавтодор" відновлює дорожньо-ремонтні роботи по вул. Зеленій (від будинку № 261 до житлового масиву "Пасічний"). Як повідомили в департаменті житлового господарства та інфраструктури міськради, у зв’язку з проведенням ремонтних робіт сьогодні, з 12.00 і до 1 серпня 2019 року буде обмежено рух транспортних засобів на вул. Зеленій.

Роботи виконує ТзОВ "Онур". Об’їзд дороги відбуватиметься згідно з розробленою тимчасовою схемою організації дорожнього руху.

Нагадаємо, капітальний ремонт дороги від вул. Зелена, 261 до житлового масиву "Пасічний" розпочалися минулого року. У зимовий період роботи були призупинені.

4d0e83f311322a0acfebbb323572b46a.jpg


С сегодняшнего дня будет ограничено движение транспортных средств по ул. Зеленой (от дома № 261 до жилого массива "Пасечный"). Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

ЛКП "Львовавтодор" восстанавливает дорожно-ремонтные работы по ул. Зеленой (от дома № 261 до жилого массива "Пасечный"). Как сообщили в департаменте жилищного хозяйства и инфраструктуры горсовета, в связи с проведением ремонтных работ сегодня, с 12.00 и до 1 августа 2019 будет ограничено движение транспортных средств по ул. Зеленой.

Работы выполняет ООО "Онур". Объезд дороги будет происходить согласно разработанной временной схеме организации дорожного движения.

Напомним, капитальный ремонт дороги от ул. Зеленая, 261 до жилого массива "Пасечный" начались в прошлом году. В зимний период работы были приостановлены.