суд, насильникСамбірський районний суд звільнив від відбування покарання чоловіка, який намагався зґвалтувати стареньку. Потерпіла вибачила нападника та примирилася з ним. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Подія сталася 15 жовтня 2018 року в с. Ясениця-Замкова Старосамбірського району. Мешканець Самбірського району намагався зґвалтувати жінку похилого віку, яка внаслідок хвороби перебувала в безпорадному стані. Проте злочин не було доведено до кінця, оскільки жінка чинила активний опір, почала кричати і кликати на допомогу. Такі дії потерпілої "стали наслідком відсутності у нападника статевої ерекції".

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні злочину визнав повністю, погодився з обставинами, які викладені в обвинувальному акті, у вчиненому розкаявся. Від дачі показань відмовився, оскільки було стидно за свою поведінку. У потерпілої просив вибачення, примирився з нею.

5 березня 2019 року Самбірський міськрайонний суд Львівської області визнав чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 152 КК України, і призначив покарання у виді позбавлення волі на строк 3 роки. Проте звільнив від відбування покарання на іспитовий строк тривалістю 1 рік.


Самборский районный суд освободил от отбывания наказания мужчину, который пытался изнасиловать старушку. Потерпевшая простила нападающего и примирилась с ним. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Происшествие произошло 15 октября 2018 в с. Ясеница-Замковая Старосамборского района. Житель Самборского района пытался изнасиловать пожилую женщину, которая в результате болезни находилась в беспомощном состоянии. Однако преступление не было доведено до конца, поскольку женщина оказывала активное сопротивление, начала кричать и звать на помощь. Такие действия потерпевшей привели к "отсутствию у нападающего половой дисфункции".

В судебном заседании обвиняемый свою вину в совершении преступления признал полностью, согласился с обстоятельствами, изложенными в обвинительном акте, в содеянном раскаялся. От дачи показаний отказался, поскольку было стыдно за свое поведение. У потерпевшей просил прощения, примирился с ней.

5 марта 2019 года Самборский горрайонный суд Львовской области признал мужчину виновным в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст. 15, ч. 1 ст. 152 УК Украины, и назначил наказание в виде лишения свободы на срок 3 года. Однако освободил от отбывания наказания испытательный срок продолжительностью 1 год.