проститутки, сутенерша, судЗа звідництво та сутенерство у Львові мешканці Київщини загрожує до семи років позбавлення волі. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №2 завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно мешканки Київщини, яка обвинувачується у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.2 ст.302 (створення або утримання місць розпусти і звідництво), ч.ч. 1,2 ст.303 (сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією) КК України.

Як з’ясувалось, у вересні 2017 року вказана особа підшукувала дівчат для заняття проституцією. Для цього зловмисниця винайняла нежитлове приміщення у м. Львові, де під видом масажного салону дівчата надавали платні сексуальні послуги.

Крім цього, обвинувачена створила у Інтернет-мережі рекламу, а також забезпечила розповсюдження заздалегідь виготовлених рекламних візиток серед мешканців міста, за допомогою яких замовники могли здійснити попередній запис та подальший вибір дівчат.

Обвинувальний акт у вказаному кримінальному провадженні скеровано до Залізничного районного суду м. Львова для розгляду по суті. За вчинене жінці загрожує до 7 років позбавлення волі.


За сводничество и сутенерство во Львове жительнице Киевской области грозит до семи лет лишения свободы. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Львовской местной прокуратуры №2 завершено досудебное расследование в уголовном производстве в отношении жительницы Киевщины, обвиняемой в совершении уголовных преступлений, предусмотренных ч.2 ст.302 (создание или содержание мест разврата и сводничество), ч.ч. 1,2 ст.303 (сутенерство или вовлечение лица в занятие проституцией) УК Украины.

Как выяснилось, в сентябре 2017 года обвиняемая подыскивала девушек для занятия проституцией. Для этого, злоумышленница сняла нежилое помещение в г. Львове, где под видом массажного салона девушки оказывали платные сексуальные услуги.

Кроме этого, обвиняемая создала в Интернет-сети рекламу, а также обеспечила распространение заранее изготовленных рекламных визиток среди жителей города, с помощью которых заказчики могли осуществить предварительную запись и последующий выбор девушек.

Обвинительный акт в указанном уголовном производстве направлен в Железнодорожный районный суд г. Львов для рассмотрения по существу. За совершенное женщине грозит до 7 лет лишения свободы.