подростки, разбойДвох неповнолітніх львів’ян триматимуть під домашнім арештом за вчинення розбою. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

За процесуальним керівництвом Львівської місцевої прокуратури №1 працівники поліції повідомили про підозру двом неповнолітнім мешканцям м. Львова у вчиненні ними кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб).

Зазначимо, подія трапилась 1 березня 2018 року. Неповнолітні зловмисники на одній із вулиць міста напали на перехожого, розпилили йому в обличчя газову суміш та викрали у нього сумку, в якій знаходились 13 мобільних телефонів.

Підлітків затримали у порядку ст.208 КПК України. Санкція ч.2 ст. 187 КК України передбачає до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Личаківський районний суд м. Львова обрав підозрюваним міру запобіжного заходу у вигляді домашнього арешту.


Двух несовершеннолетних львовян будут держать под домашним арестом за совершение разбоя. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Под процессуальным руководством Львовской местной прокуратуры №1 работники полиции сообщили о подозрении двум несовершеннолетним жителям г. Львова в совершении ими уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.187 УК Украины (разбой, совершенный по предварительному сговору группой лиц).

Отметим, происшествие произошло 1 марта 2018 года. Несовершеннолетние злоумышленники на одной из улиц города напали на прохожего, распылили ему в лицо газовую смесь и похитили у него сумку, в которой находились 13 мобильных телефонов.

Подростков задержали в порядке ст.208 УПК Украины. Санкция ч.2 ст. 187 УК Украины предусматривает до 10 лет лишения свободы с конфискацией имущества. Шевченковский районный суд Львова избрал подозреваемым меру пресечения в виде домашнего ареста.