АТО, львовянин, погибУ зоні АТО загинув 42-річний львів’янин. Про це у понеділок, 12 березня, на апаратній нараді повідомив голова Львівської ОДА Олег Синютка, інформує ZAXID.NET

Військовослужбовець 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила загинув у неділю, 11 березня. Зараз його тіло перебуває у м. Торецьк на Донеччині.

За даними прес-центра штабу АТО, упродовж 11 березня у зоні бойових дій на Донбасі загинув один український військовий. Він підірвався під час виконання завдання з перевезення майна.

Нагадаємо, 9 березня у зоні АТО загинув командир розвідгрупи, снайпер взводу розвідки окремого загону спеціального призначення "Азов" Юрій Луговський із Червонограда.


В зоне АТО погиб 42-летний львовянин. Об этом в понедельник, 12 марта, на аппаратном совещании сообщил председатель Львовской ОГА Олег Синютка, передает ZAXID.NET

Военнослужащий 24-й отдельной механизированной бригады имени Короля Даниила погиб в воскресенье, 11 марта. Сейчас его тело находится в пгт. Торецк в Донецкой области.

По данным пресс-центра штаба АТО, на протяжении 11 марта в зоне боевых действий на Донбассе погиб один украинский военный. Он подорвался во время выполнения задания по перевозке имущества.

Напомним, 9 марта в зоне АТО погиб командир разведгруппы, снайпер взвода разведки отдельного отряда специального назначения "Азов" Юрий Луговской из Червонограда.