"Патриот", ресторанВідома львівська ресторація ветеранів АТО "Патріот" закрилася. Про закриття повідомили у самій ресторації. 

"Шановні наші друзі та гості. Вимушені вас повідомити, що 11.03, тобто у цю неділю - ми працюємо останній день. Принаймні за цією адресою. Хочемо взяти паузу, зробити аналіз помилок та подумати над подальшим розвитком", - написали на сторінці "Патріоту" у Facebook.

У коментарях під повідомленням львів'яни сумують з цього приводу та бажають "Патріоту" відродитися за іншою адресою.

Нагадаємо, у 2017 році у Львові відкрився заклад харчування "Патріот". Власники та персонал - ті, хто пройшов війну. Ресторацію "прикрашають" всі атрибути війни, кожен з яких мав свою історію. Також у закладі час від часу проводили кінопокази та відбувалися зустрічі клубу ветеранів АТО.


Известный львовский ресторан ветеранов АТО "Патриот" закрылся. О закрытии сообщили в самой ресторации. 

"Уважаемые наши друзья и гости. Вынуждены вам сообщить, что 11.03, то есть в это воскресенье - мы работаем последний день. По крайней мере по этому адресу. Хотим взять паузу, провести анализ ошибок и подумать над дальнейшим развитием", - написали на странице "Патриота" в Facebook.

В комментариях под сообщением львовяне грустят по этому поводу и желают "Патриоту" возродиться по другому адресу.

Напомним, в 2017 году во Львове открылось заведение питания "Патриот". Владельцы и персонал - те, кто прошел войну. Ресторацию "украшают" все атрибуты войны, каждый из которых имел свою историю. Также в заведении время от времени проводили кинопоказы и происходили встречи клуба ветеранов АТО.