торговля органами, почкаНа Львівщині 20-річний хлопець вирішив організувати розкішне весілля та виїхав заради цього в іншу країну, де продав нирку. Через місяць він помер. Про це повідомляє видання Znaj.ua.

За інформацією "Корупція Інфо", родичі нареченого вважали, що він просто вирушив на заробітки. З-за кордону він привіз 15 тисяч доларів. Лише після смерті чоловіка його дружина та близькі дізналися, що насправді він продав нирку.

Правоохоронці зазначили, що відстежити торгівлю органами майже неможливо, адже найчастіше українці продають нирки в Азербайджані, Еквадорі та Республіці Косово. За це їм платять малу суму - приблизно 3-15 тисяч доларів. Чорний ринок органів оцінюється у 20 млрд доларів.


На Львовщине 20-летний парень решил организовать роскошную свадьбу и уехал ради этого в другую страну, где продал почку. Через месяц он умер. Об этом сообщает издание Znaj.ua.

По информации "Коррупция Инфо", родственники жениха считали, что он просто отправился на заработки. Из-за границы он привез 15 000 долларов. Лишь после смерти мужа его жена и близкие узнали, что на самом деле он продал почку.

Правоохранители отметили, что отследить торговлю органами почти невозможно, ведь зачастую украинцы продают почки в Азербайджане, Эквадоре и Республике Косово. За это им платят маленькую сумму - примерно 3-15 тысяч долларов. Черный рынок органов оценивается в 20 млрд долларов.