турист, итальянец, иностранецУ Львові поліцейські оперативно встановили місцеперебування італійського туриста. Про це повідомляє відділ комунікації Львівської області.

11 січня близько 19.00 до поліції надійшло повідомлення з італійського консульства про те, що до них за допомогою звернулись родичі 52-річного громадянина Італії. Він 4 січня цього року в туристичних цілях приїхав у Львів, проживав в одному з готелів та 7 січня мав повертатись літаком додому. Проте, у день вильоту чоловік зателефонував до родичів у Італію та повідомив, що має намір залишитись в Україні ще на декілька днів, після чого зв'язок з ним був втрачений. З готелю чоловік виселився 7 січня.

"Орієнтування на іноземця було надане працівникам усіх служб та підрозділів поліції Львівщини і сьогодні, 12 січня, його місцеперебування було встановлене оперативниками. Він поселився в іншому готелі і пояснив, що не міг зв'язатися з рідними, оскільки залишився без мобільного зв'язку. З ним все гаразд і найближчим часом він повернеться в Італію", - розповів в.о. начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Тарас Сабанюк.

Сам іноземець подякував поліцейським за безпеку та зазначив, що у Львові йому дуже сподобалось і він має намір повернутися у наше місто ще.


Во Львове полицейские оперативно установили местонахождение итальянского туриста. Об этом сообщает отдел коммуникации Львовской области.

11 января около 19.00 в полицию поступило сообщение из итальянского консульства о том, что к ним за помощью обратились родственники 52-летнего гражданина Италии. Он 4 января этого года в туристических целях приехал во Львов, проживал в одном из отелей и 7 января должен был возвращаться самолетом домой. Однако, в день вылета человек позвонил к родственникам в Италию и сообщил, что намерен остаться в Украине еще на несколько дней, после чего связь с ним была потеряна. Из отеля мужчина выселился 7 января.

"Ориентирование на иностранца было предоставлено работникам всем служб и подразделений полиции Львовщины и сегодня, 12 января, его местонахождение было установлено оперативниками. Он поселился в другом отеле и объяснил, что не мог связаться с родными, так как остался без мобильной связи. С ним все в порядке и в ближайшее время вернется в Италию", - рассказал и.о. начальника Главного управления Национальной полиции во Львовской области полковник полиции Тарас Сабанюк.

Сам иностранец поблагодарил полицейским за безопасность и отметил, что во Львове ему очень понравилось и он намерен вернуться в наш город еще.