боеприпасы, посылкаУ Львові в посилці виявили боєприпаси.

Про це повідомили в головному управлінні Національної поліції у Львівській області.

У Сихівський відділ поліції надійшло повідомлення від чергового одного з митних постів про те, що у посилці, яка надійшла зі США на ім’я мешканки м. Чортків Тернопільської області, ймовірно, спаковані боєприпаси. На місці події працювала слідчо-оперативна група.

Правоохоронці вилучили посилку, у якій були патрони для нарізної зброї калібру 308 - 120 штук та патрони для гладкоствольної зброї 12 калібру у кількості 55 штук. Вилучені боєприпаси скеровані на експертизу.

Відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального КодексуУкраїни.


Во Львове в посылке обнаружили боеприпасы.

Об этом сообщили в главном управлении Национальной полиции во Львовской области.

В Сиховский отдел полиции поступило сообщение от дежурного одного из таможенных постов о том, что в посылке, поступившей из США на имя жительницы г. Чертков Тернопольской области, вероятно, есть боеприпасы.

На месте происшествия работала следственно-оперативная группа. Правоохранители изъяли посылку, в которой были патроны для нарезного оружия калибра 308 - 120 штук и патроны для гладкоствольного оружия 12 калибра в количестве 55 штук.

Изъятые боеприпасы направлены на экспертизу. Открыто уголовное производство по ч.1 ст.263 (незаконное обращение с оружием, боевыми припасами или взрывчатыми веществами) УК Украины.