Гута Пеняцкая, Олег Синютка, Ян ПеклоКерівництво Львівщини та посольства Республіки Польща в Україні спільно вшанують пам'ять загиблого цивільного населення у Гуті Пеняцькій під час Другої світової війни (Бродівський район).

Про це у телефонній розмові домовились голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка та Надзвичайний і повноважний Посол Республіки Польща в Україні Ян Пєкло.

Керівник області засудив акт вандалізму у Гуті Пеняцькій, назвавши його провокацією, яку здійснили для погіршення українсько-польських відносин.


Руководство Львовщины и посольства Республики Польша в Украине совместно почтят память погибшего гражданского населения в Гуте Пеняцкой во время Второй мировой войны (Бродовский район).

Об этом в телефонном разговоре договорились председатель Львовской областной государственной администрации Олег Синютка и Чрезвычайный и полномочный Посол Республики Польша в Украине Ян Пекло.

Руководитель области осудил акт вандализма в Гуте Пеняцкой, назвав его провокацией, которую провели для ухудшения украинско-польских отношений.