бомж, убийство, бездомныйУ Львові поліцейські затримали зловмисника, причетного до смерті безпритульного. Йому загрожує позбавлення волі на строк до десяти років. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

В Галицький відділ поліції 4 грудня надійшло повідомлення про те, що у підвалі одного з будинків на проспекті Свободи у Львові виявлено тіло чоловіка без ознак життя. Правоохоронці встановили особу померлого – 58-річного безхатченка, уродженця Запорізької області. На обличчі та потилиці чоловіка були наявні різні рани та садна.

Як з’ясували поліцейські, до побиття безхатченка, внаслідок чого настала його смерть, причетний 30-річний житель Бродівського району. Зловмиснику повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років. За рішенням суду підозрюваному обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.


Во Львове полицейские задержали злоумышленника, причастного к смерти бездомного. Ему грозит лишение свободы на срок до десяти лет. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Галицкий отдел полиции 4 декабря поступило сообщение о том, что в подвале одного из домов на проспекте Свободы во Львове обнаружено тело мужчины без признаков життя. Правоохранители установили личность умершего - 58-летнего бездомного, уроженца Запорожской области. На лице и затылке мужчины имелись различные раны и ссадины.

Как выяснили полицейские, к избиению бомжа, вследствие чего наступила его смерть, причастен 30-летний житель Бродовского района. Злоумышленнику сообщено о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.121 Уголовного кодекса Украины (умышленное тяжкое телесное повреждение). Санкция статьи предусматривает наказание в виде лишения свободы на срок от семи до десяти лет. По решению суда подозреваемому избрана мера пресечения - содержание под стражей.