пожар, нефтепродуктыУ Дрогобицькому районі, на території Попелівської сільської ради горить резервуар з нафтою. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

11 грудня о 09:40 до рятувальників надійшло повідомлення про загоряння нафтопродуктів на території Попелівської сільської ради Дрогобицького району, поблизу нафтовидобувної вишки. Горіння нафти відбувається у резервуарі ємністю 20 куб. м.

Поруч із осередком горіння розташовані два амбари з нафтопродуктами: один на відстані близько 5 м, другий - 20 м. На даний момент рятувальники здійснюють пінну атаку аби приборкати горіння.

До ліквідації пожежі залучено 37 рятувальників та 9 одиниць техніки. Загрози для населення немає.

Горіння ліквідували за допомогою пінної атаки. Пожежу локалізовано о 14:47 та ліквідовано о 14:51. Вогнем знищено 60 куб. м дзеркала нафтопродукту. До ліквідації пожежі залучили 46 рятувальників та 14 одиниць техніки. Внаслідок події ніхто не постраждав. Причина виникнення горіння встановлюється.


В Дрогобычском районе, на территории Попеливськои сельского совета горит резервуар с нефтью. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

11 декабря в 9:40 к спасателям поступило сообщение о возгорании нефтепродуктов на территории Попеливськои сельского совета Дрогобычского района, вблизи нефтедобывающей вышки. Горение нефти происходит в резервуаре емкостью 20 куб. м.

Рядом с очагом горения расположены два амбары с нефтепродуктами: один на расстоянии около 5 м, второй - 20 м. На данный момент спасатели осуществляют пенную атаку чтобы обуздать горения.

К ликвидации пожара привлечены 37 спасателей и 9 единиц техники. Угрозы для населения нет.

Горение ликвидировали с помощью пенной атаки. Пожар локализован в 14:47 и ликвидирован в 14:51. Огнем уничтожено 60 куб. м зеркала нефтепродукта. К ликвидации пожара привлекли 46 спасателей и 14 единиц техники. В результате происшествия никто не пострадал. Причина возникновения горения устанавливается