облсовет, Генконсульство, депутатыСьогодні, 11 грудня, під час засідання сесії Львівської обласної ради депутати звернулися до Президента України та Міністерства закордонних справ України щодо закриття Генерального консульства Російської Федерації у Львові. "За" таке звернення проголосував 61 депутат, передає Гал-інфо

Депутати у зверненні просять посилити дипломатичний тиск на Російську Федерацію через її злочинні дії та захоплення в полон українських моряків.

"Вимагаємо негайного закриття Генерального консульства Російської Федерації у Львові, що на вул. Котляревського, 95".

Цитата з документа

Депутати переконані, що це покращить політичну ситуацію в регіоні та зменшить число провокацій, які вчиняються ФСБ РФ проти громадян України, пам’яток української державності, а також пам’ятників видатним борцям за незалежність України. Також депутати прийняли звернення до керівництва держави з вимогою розірвання дипломатичних відносин з Росією.


Сегодня, 11 декабря, во время заседания сессии Львовского областного совета депутаты обратились к Президенту Украины и Министерству иностранных дел Украины относительно закрытия Генерального консульства Российской Федерации во Львове. "За" такое обращение проголосовал 61 депутат, передает Гал-инфо

Депутаты в обращении просят усилить дипломатическое давление на Российскую Федерацию за ее преступные действия и захват в плен украинских моряков.

"Требуем немедленного закрытия Генерального консульства Российской Федерации во Львове на ул. Котляревского, 95".

Цитата из документа

Депутаты убеждены, что это улучшит политическую ситуацию в регионе и уменьшит число провокаций, совершаемых ФСБ РФ против граждан Украины, памятников украинской государственности, а также памятников выдающимся борцам за независимость Украины. Также депутаты приняли обращение к руководству государства с требованием расторжения дипломатических отношений с Россией.