ветер, обессточеныНазвані найбільш постраждалі від шквального нічного вітру райони Львівщини. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської облдержадміністрації.

Тривають роботи з відновлення електропостачання населених пунктів, що були знеструмлені в ніч на 10 грудня та зранку 11 грудня внаслідок ускладнення погодних умов. Пориви шквального вітру до 20 м/с спричинили відключення 7 ліній електропередач 6-10 кВ повністю та 10 ліній частково.

За оперативною інформацією департаменту з питань цивільного захисту Львівської ОДА, знеструмленими на 7:00 ранку залишаються 81 населений пункт у 6 районах області, з них 59 повністю та 22 частково. Найбільше знеструмлених домівок у Старосамбірському, Мостиському та Турківському районах. Через пошкодження міських електромереж частково без електропостачання залишились мешканці окремих вулиць міста Борислав.

До відновлення електропостачання задіяні 27 бригад ПрАТ "Львівобленерго" у складі 136 осіб та 31 одиниці техніки.


Названы самые пострадавшие от шквального ночного ветра районы Львовщины. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской облгосадминистрации.

Продолжаются работы по восстановлению электроснабжения населенных пунктов, которые были обесточены в ночь на 10 декабря и утром 11 декабря в результате осложнения погодных условий. Порывы ветра до 20 м/с вызвали отключение 7 линий электропередач 6-10 кВ полностью и 10 линий частично.

По оперативной информации департамента по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА, обесточенными на 7:00 утра остаются 81 населенный пункт в 6 районах области, из них 59 полностью и 22 частично. Больше всего обесточенных домов в Старосамборском, Мостисском и Турковском районах. Из-за повреждения городских электросетей частично без электроснабжения остались жители отдельных улиц города Борислав.

К восстановлению электроснабжения задействованы 27 бригад ЧАО "Львовоблэнерго" в составе 136 человек и 31 единицы техники.