убийство, женщина, на глазах у ребенка, КомарноЗа звірське вбивство жінки на очах у дитини, зловмисник з Львівщини 15 років сидітиме за ґратами. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Городоцька місцева прокуратура довела вину 44-річного мешканця м. Комарно, який скоїв умисне вбивство з особливою жорстокістю. Суд присяжних визнав чоловіка винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених п.4 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю), та ч.1 ст.129 КК України (погроза вбивством).

Нагадаємо, що трагічний інцидент трапився цьогоріч 16 квітня на Городоччині. На очах у власного малолітнього сина, чоловік завдав 17 ножових поранень своїй дружині. Від отриманих травм жінка померла. За спробу сестри надати потерпілій медичну допомогу, зловмисник пригрозив і її вбити.

Під час судового засідання обвинувачений лише частково визнав свою вину.

Сихівський районний суд м. Львова призначив йому покарання у вигляді 15 років позбавленні волі. На даний час засуджений перебуває під вартою та очікує набрання вироком законної сили.


За зверское убийство женщины на глазах у ребенка, злоумышленник со Львовщины 15 лет будет сидеть за решеткой. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Городокская местная прокуратура доказала вину 44-летнего жителя Комарно, который совершил умышленное убийство с особой жестокостью. Суд присяжных признал мужчину виновным в совершении уголовных преступлений, предусмотренных п.4 ч.2 ст.115 УК Украины (умышленное убийство, совершенное с особой жестокостью) и ч.1 ст.129 УК Украины (угроза убийством).

Напомним, что трагический инцидент произошел в этом году 16 апреля на Городоччине. На глазах у собственного малолетнего сына, мужчина нанес 17 ножевых ранений своей жене. От полученных травм женщина скончалась. За попытку сестры предоставить потерпевшей медицинскую помощь, злоумышленник пригрозил и ее убить.

Во время судебного заседания обвиняемый частично признал свою вину.

Железнодорожный районный суд. Львова назначил ему наказание в виде 15 лет лишения свободы. На настоящее время осужденный находится под стражей и ожидает вступления приговора в законную силу.