Ремонтні роботи на перехресті вул. С. Бандери – вул. Городоцька завершені. Як повідомив директор ЛКП «Львівавтодор» Микола Власюк, зараз на перехресті мають прибирати територію, впорядкувати борбюри, тротуари, вкінці тижня вул. Городоцьку попилососять і помиють, а в ніч з неділі на понеділок проведуть тестовий виїзд трамваїв.

«На перехресті вул. С. Бандери – вул. Городоцька роботи завершені. Нічні роботи на цьому перехресті відбувалися лише в перший тиждень – демонтаж дорожнього покриття, колії. З другого тижня колійники розпочали проводили роботи з монтування колії, стрілок. Усі ці роботи проводили в денний час.

Зараз на перехресті бетон має набути необхідної міцності для забезпечення якісного проїзду по вул. Городоцькій громадського транспорту, особливо трамваїв. Плануємо, що в ніч з неділі на понеділок, коли відстоїться бетон, можна буде робити контрольний пуск електротранспорту - запустимо для тестового проїзду трамвай. Якщо все пройде добре, то у понеділок відкриємо цю ділянку вул. Городоцька для проїзду.

Однак, мушу відзначити, що якщо буде сильніший мороз, а це впливає на застигання бетону, то відкриття перехрестя для проїзду може бути зміщено на день-два. Та якщо значних приморозків не буде, і тестовий проїзд трамваю пройде добре, то в понеділок це перехрестя буде відкрите для руху транспорту.

Натомість всю вул. С. Бандери плануємо відкрити для проїзду до кінця року», - розповів Микола Власюк.