акция, протест, трасса, мораторий, земля, тарифыПротестувальники заблокували трасу Київ-Чоп у двох місцях на Львівщині. Про це повідомляє "Варта 1". 

У понеділок, 11 листопада, близько 9:30 учасники акції протесту проти зняття мораторію на продаж сільськогосподарських земель перекрили рух на трасі Київ-Чоп у селі Малі Підліски Жовківського району. Близько 10:00 трасу Київ-Чоп також перекрили учасники іншої акції протесту біля Стрия.

Як повідомили у патрульній поліції Львівщини, у Малих Підлісках близько 100 осіб ходять по пішохідному переходу. Поруч стоїть сільськогосподарська техніка. Учасники акції пропускають лише транспорт з дітьми. На трасі утворилися значні тягучки. Патрульні на стаціонарному пості скеровують транспор в об’їзд.

За даними патрульної поліції, близько 10:00 учасники іншої акції протесту перекрили трасу Київ-Чоп трасу біля Стрия. Попередньо відомо, що там протестують проти підняття тарифів на воду та з вимогою встановити світлофор. Протестувальники обіцяють пропускати спецтранспорт та авто з дітьми.

1453b5a0ec6d2afa164ddcad9a8c08f6.jpg


Протестующие заблокировали трассу Киев-Чоп в двух местах на Львовщине. Об этом сообщает "Варта 1"

В понедельник, 11 ноября, около 9:30 участники акции протеста против снятия моратория на продажу сельскохозяйственных земель перекрыли движение на трассе Киев-Чоп в селе Малые Подлески Жолковского района. Около 10:00 трассу Киев-Чоп также перекрыли участники другой акции протеста возле Стрыя.

Как сообщили в патрульной полиции Львовщины, в Малых Подлесках около 100 человек ходят по пешеходному переходу. Рядом стоит сельскохозяйственная техника. Участники акции пропускают только транспорт с детьми. На трассе образовались значительные тянучки. Патрульные на стационарном посту направляют транспорт в объезд.

По данным патрульной полиции, около 10:00 участники другой акции протеста перекрыли трассу Киев-Чоп трассу возле Стрыя. Предварительно известно, что там протестуют против повышения тарифов на воду и с требованием установить светофор. Протестующие обещают пропускать спецтранспорт и авто с детьми.