пожар, женщинаУ Львові на пожежі в житловому будинку отримала опіки жінка 1953 року народження. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України Львівської області.

10 жовтня об 11:38 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про пожежу в м. Львові на вул. Підгаєцька. Пожежа виникла в цегляному житловому будинку, критому шифером.

Як з'ясувалось на місці пожежі, власниця будинку - жінка 1953 року народження намагалася розпалити піч, під час чого виникла пожежа. До прибуття вогнеборців жінка намагалася самостійно ліквідувати загорання, проте це їй не вдалось, то ж довелось викликати рятувальників.

О 11:53 вогнеборці локалізували пожежу та о 11:56 в складі ланки газодимозахисної служби повністю ліквідували. Власниця будинку отримала опіки верхніх дихальних шляхів, яку в стані середньої важкості госпіталізовано в Львівську обласну клінічну лікарню. Внаслідок пожежі вогнем знищено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м., пошкоджено двері на площі 2 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 5 чоловік особового складу та 1 одиницю спецтехніки.


Во Львове на пожаре в жилом доме получила ожоги женщина 1953 года рождения. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины Львовской области.

10 октября в 11:38 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в г. Львове на ул. Подгаецкая. Пожар возник в кирпичном жилом доме, крытом шифером.

Как выяснилось на месте пожара, хозяйка дома - женщина 1953 года рождения пыталась разжечь печь, во время чего возник пожар. До прибытия пожарных женщина пыталась самостоятельно ликвидировать возгорание, однако это ей не удалось, поэтому пришлось вызывать спасателей.

В 11:53 пожарные локализовали пожар и в 11:56 в составе звена газодымозащитной службы полностью ликвидировали. Хозяйка дома получила ожоги верхних дыхательных путей, в состоянии средней тяжести ее госпитализированы в Львовскую областную клиническую больницу. В результате пожара огнем уничтожены вещи домашнего обихода на площади 5 кв.м., повреждены двери на площади 2 кв.м.

К ликвидации пожара привлекли 5 человек личного состава и 1 единицу спецтехники.