ДТП, маршрутка, автобусВодію вантажівки "МАЗ", який скоїв зіткнення з рейсовим автобусом на Львівщині, поліцейські оголосили про підозру. За рішенням суду чоловіку обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт з 20.00 до 8.00. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Нагадаємо, зіткнення сталось 4 жовтня близько 16.25 неподалік села Зимна Вода на автодорозі "Львів – Шегині". Як попередньо встановили правоохоронці, водій автомобіля "МАЗ", 36-річний житель Львова, здійснив зіткнення з рейсовим автобусом "БАЗ" сполученням Львів - Городок під керуванням 49-річного мешканця Пустомитівського району. Внаслідок ДТП 56-річний житель міста Городок від отриманих травм помер у лікарні. Водій та десятеро пасажирів автобуса віком від 21 до 80 років отримали тілесні ушкодження різного ступеню тяжкості.

Водію вантажівки "МАЗ" поліцейські повідомили про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. Санкція статті передбачає позбавленням волі на строк до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

За рішенням суду чоловіку обрано міру запобіжного заходу – домашній арешт з 20.00 до 8.00.  Досудове розслідування триває.


Водителю грузовика "МАЗ", который столкнулся с рейсовым автобусом на Львовщине, полицейские объявили о подозрении. По решению суда мужчине избрана мера пресечения - домашний арест с 20.00 до 8.00. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Напомним, столкновение произошло 4 октября около 16.25 возле села Зимняя Вода на автодороге "Львов - Шегини". Как предварительно установили правоохранители, водитель автомобиля "МАЗ", 36-летний житель Львова, совершил столкновение с рейсовым автобусом "БАЗ" сообщением Львов - Городок под управлением 49-летнего жителя Пустомытовского района. В результате ДТП 56-летний житель города Городок от полученных травм скончался в больнице. Водитель и десять пассажиров автобуса в возрасте от 21 до 80 лет получили телесные повреждения различной степени тяжести.

Водителю грузовика "МАЗ" полицейские сообщили о подозрении в совершении преступления, предусмотренного ч.2 ст.286 (нарушение правил безопасности дорожного движения или эксплуатации транспорта лицами, управляющими транспортными средствами) УК Украины. Санкция статьи предусматривает лишение свободы на срок до восьми лет с лишением права управлять транспортными средствами на срок до трех лет или без такового.

По решению суда мужчине избрана мера пресечения - домашний арест с 20.00 до 8.00. Досудебное расследование продолжается.