инвалид, избиение, палкаІнваліду, який до смерті побив чоловіка, загрожує до 10 років ув’язнення на Львівщині. Про це повідомляє прес-служба прокуратури Львівської області.

Самбірська місцева прокуратура Львівської області скерувала до суду обвинувальний акт стосовно 44–річного місцевого мешканця, який підозрювався у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.121 КК України.

Подія сталась 11.07.2019 на подвір'ї будинку у м. Добромиль, де проживав чоловік. У ході досудового розслідування встановлено, що обвинувачений завдав потерпілому декілька ударів кулаком, ногами та дерев’яною палицею у голову, тулуб та кінцівки, спричинивши ушкодження, від яких той помер.

Зазначимо, що зловмисником виявився інвалід.

Слідчий суддя Самбірського міськрайонного суду застосував до нього запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави.

За вчинення вказаного злочину передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років.


Инвалиду, который до смерти избил мужчину, грозит до 10 лет заключения на Львовщине. Об этом сообщает пресс-служба прокуратуры Львовской области.

Самборская местная прокуратура Львовской области направила в суд обвинительный акт в отношении 44-летнего местного жителя, который подозревался в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч.2 ст.121 УК Украины.

Событие произошло 11.07.2019 во дворе дома в г. Добромиль, где проживал человек. В ходе досудебного расследования установлено, что обвиняемый нанес потерпевшему несколько ударов кулаком, ногами и деревянной палкой в ​​голову, туловище и конечности, вызвав повреждения, от которых тот скончался.

Отметим, что злоумышленником оказался инвалид.

Следственный судья Самборского горрайонного суда применил к нему меру пресечения в виде содержания под стражей без права внесения залога.

За совершение указанного преступления предусмотрено наказание в виде лишения свободы на срок до 10 лет.