дорога, строительство, петицияЗбудувати продовження дороги від вул. Ряшівської (р-н Патона) біля Львівського аеропорту до вул. Наукової – відповідна петиція зареєстрована в Єдиній системі місцевих петицій. 

"Прошу продовжити роботу проекту, згідно якого планували збудувати дорогу - продовження вул. Ряшівської (р-н Патона) біля Львівського аеропорту до вул. Наукової. Дана дорога значно би зменшила корки на вулиці Виговоського, через які львів’яни не можуть добратися на роботу і додому, а гості міста не мають можливості доїхати до пункту призначення".

Цитата з петиції

За словами автора петиції Наталії Собко, питання про будівництво нової дороги біля Львівського аеропорту піднімалося ще перед Євро-2012. Тоді планувалося, що дорога матиме чотири смуги, а її будівництво частково фінансуватиметься з держбюджету. Однак через відсутніть такого фінансування дорогу так і не збудували.

Наразі в цьому районі активно ведеться будівництво нових житлових комплексів, відкрився ТРЦ "Victoria Gardens", також планується будівництво конгрес-центру.


Построить продолжение дороги от ул. Ряшевской (р-н Патона) у Львовского аэропорта до ул. Научной - соответствующая петиция зарегистрирована в Единой системе местных петиций

"Прошу продолжить работу проекта, согласно которому планировали построить дорогу - продолжение ул. Ряшевской (р-н Патона) у Львовского аэропорта до ул. Научной. Данная дорога значительно бы уменьшила пробки на улице Виговоского, через которые львовяне не могут добраться на работу и домой, а гости города не имеют возможности доехать до пункта назначения".

Цитата из петиции

По словам автора петиции Натальи Собко, вопрос о строительстве новой дороги возле Львовского аэропорта поднимался еще до Евро-2012. Тогда планировалось, что дорога будет иметь четыре полосы, а ее строительство частично будет финансироваться из госбюджета. Однако через отсутствие такого финансирования дорогу так и не построили.

Сейчас в этом районе активно ведется строительство новых жилых комплексов, открылся ТРЦ "Victoria Gardens", также планируется строительство конгресс-центра.