ДТП, суд, утопил матьУ місті Старий Самбор суд амністував водія, який 3 березня 2017 року на автомобілі Volkswagen Т4 впав у річку Стрвяж, внаслідок чого загинула його матір. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Дорожньо-транспортна пригода сталася 3 березня 2017 року приблизно о 03 годині 30 хвилин в селі Терло Старосамбірського району Львівської області. Рухаючись автодорогою Старий Самбір - КПП Смільниця на автомобілі Volkswagen Т4, в котрому перевозив двох пасажирів, водій втратив керованість, наїхав на бетонний колесовідбійник моста, після чого наїхав на металеві поручні моста, з'їхав за його межі і впав у річку Стрвяж, де перекинувся. Внаслідок ДТП пасажирка автомобіля – його матір - втонула.

В судовому засіданні обвинувачений свою вину у скоєному кримінальному правопорушенні визнав повністю та подав до суду заяву про застосування до нього ст. 1 п."в" Закону України "Про амністію", пояснивши, що матір не повернути, а в нього є сім'я та двоє дітей.

Старосамбірський районний суд Львівської області визнав чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 286 КК України, призначив покарання у виді позбавлення волі на строк чотири роки, без позбавлення права керування транспортними засобами. Проте звільнив від відбування покарання на підставі п. "в" ст. 1 Закону України "Про амністію у 2016 році".


В городе Старый Самбор суд амнистировал водителя, который 3 марта 2017 года на автомобиле Volkswagen Т4 упал в реку Стрвяж, в результате чего погибла его мать. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Дорожно-транспортное происшествие произошло 3 марта 2017 года примерно в 3:30 в селе Терло Старосамборского района Львовской области. Двигаясь по автодороге Старый Самбор - КПП Смильниця на автомобиле Volkswagen Т4, в котором перевозил двух пассажиров, водитель потерял управление, наехал на бетонный колесоотбойник моста, после чего наехал на металлические перила моста, съехал за его пределы и упал в реку Стрвяж, где перевернулся. В результате ДТП пассажирка автомобиля - его мать - утонула.

В судебном заседании обвиняемый свою вину в совершенном уголовном правонарушении признал полностью и подал в суд заявление о применении к нему ст. 1 п. "В" Закона Украины "Об амнистии", объяснив, что мать не вернуть, а у него есть семья и двое детей.

Старосамборский районный суд Львовской области признал мужчину виновным в совершении уголовного преступления, предусмотренного ч. 2 ст. 286 УК Украины, назначил наказание в виде лишения свободы на срок четыре года, без лишения права управления транспортными средствами. Однако освободил от отбывания наказания на основании п. "В" ст. 1 Закона Украины "Об амнистии в 2016 году".