Борислав, ПТУ, обокралиУ Бориславі викрали з їдальні навчального закладу продукти харчування. Правоохоронці встановили особу зловмисника та відкрили кримінальне провадження. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

У Бориславське відділення поліції 10 жовтня надійшло повідомлення про те, що у один з професійних навчальних закладів проник невідомий чоловік.  Як з’ясували правоохоронці, зловмисник, пошкодивши металопластикове вікно, проник у приміщення їдальні та викрав продуктів харчування на суму близько півтори тисячі гривень. Особу зловмисника встановлено – ним виявився 46-річний мешканець Дрогобича.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст.185 (крадіжка) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років. Проводиться досудове розслідування.


В Бориславе похитили из столовой учебного заведения продукты питания. Правоохранители установили личность злоумышленника и открыли уголовное производство. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

В Бориславское отделения полиции 10 октября поступило сообщение о том, что в один из профессиональных учебных заведений проник неизвестный мужчина. Как выяснили правоохранители, злоумышленник, повредив металлопластиковое окно, проник в помещение столовой и похитил продукты питания на сумму около полутора тысяч гривен. Личность злоумышленника установлена ​​- им оказался 46-летний житель Дрогобыча.

По данному факту открыто уголовное производство по ч.3 ст.185 (кража) УК Украины. Санкция статьи предусматривает наказание - лишение свободы на срок от трех до шести лет. Проводится досудебное расследование.