переход, строительство, СолонкаНадземні переходи з ліфтами над трасою Київ – Чоп у Солонці збудують до кінця року. Про це повідомляє ZAXID.NET

У понеділок, 2 вересня, ДП "Фінансування інфраструктурних проектів" підписало договори із київським ТзОВ "Виробнича компанія "Укрстальспецконструкція" на будівництво трьох надземних пішохідних переходів на трасі Київ-Чоп під Львовом.

Згідно з укладеними договорами, фірма до кінця 2019 року має збудувати три надземні пішохідні переходи – два у Солонці та один у Деревачі. Вартість будівництва одного надземного переходу становить близько 23 млн грн. Тендер на ще один надземний перехід у Раковці відклали через брак претендентів.

Згідно з завданнями на проектування, усі надземні переходи мають бути обладнані ліфтами, сходами та освітленням. На час будівництва підрядник має забезпечити безперервний рух транспорту на ділянці, над якою облаштовуватимуть надземний пішохідний міст.

Згідно з графіком виконання робіт, будівельно-монтажні роботи усіх переходів мають завершити до 20 грудня 2019 року.

Зазначимо, що ДП "Фінансування інфраструктурних проектів" оголошувало тендери на будівництво чотирьох надземних пішохідних переходів на трасі Київ-Чоп під Львовом: два у Солонці, один у Деревачі та один у Раковці. Однак на тендер з будівництва мосту у Раковці подалась лише компанія "Укрстальспецконструкція" і тендер відмінили через відсутність конкурентів.


Надземные переходы с лифтами над трассой Киев - Чоп в Солонцы построят до конца года. Об этом сообщает ZAXID.NET

В понедельник, 2 сентября, ГП "Финансирование инфраструктурных проектов" подписало договоры с киевским ООО "Производственная компанія "УКРСТАЛЬСПЕЦКОНСТРУКЦИЯ" на строительство трех надземных пешеходных переходов на трассе Киев-Чоп под Львовом.

Согласно заключенным договорам, фирма до конца 2019 должна построить три надземных пешеходных перехода - два в Солонке и один в Дереваче. Стоимость строительства одного надземного перехода составляет около 23 млн грн. Тендер на еще один надземный переход в Раковце отложили из-за нехватки претендентов.

Согласно заданию на проектирование, все надземные переходы должны быть оборудованы лифтами, лестницами и освещением. На время строительства подрядчик должен обеспечить непрерывное движение транспорта на участке, над котором будут обустраивать надземный пешеходный мост.

Согласно графику выполнения работ, строительно-монтажные работы всех переходов должны завершить до 20 декабря 2019 года.

Отметим, что ГП "Финансирование инфраструктурных проектов" объявляло тендеры на строительство четырех надземных пешеходных переходов на трассе Киев-Чоп под Львовом: два в Солонке, один в Дереваче и один в Раковце. Однако на тендер по строительству моста в Раковце пошла только компания "УКРСТАЛЬСПЕЦКОНСТРУКЦИЯ" и тендер отменили из-за отсутствия конкурентов.