роддом, ремонтПологовий на Раппопорта закривають на планову дезінфекцію та поточний ремонт. Про це йдеться на facebook-сторінці Пологового відділення комунальної 3-ї МКЛ м.Львова, інформує "Львівська газета". 

"Шановні вагітні! Повідомляємо Вас про припинення прийому вагітних та роділь у пологове відділення 3-ї МКЛ у зв’язку із закриттям відділення на планову дезінфекцію та проведення поточних ремонтних робіт з 9:00 10.09.2018 року", – зазначено в повідомленні.

Відкриття закладу заплановано на 16 жовтня 2018 року.

Нагадаємо, 4 вересня 2018 року відновив роботу КНП "Пологовий клінічний будинок №1 м. Львова". За час планового закриття, що тривало від 10 липня, було проведено дезінфекцію приміщень закладу та поточні ремонти.


Родильный дом на Раппопорта закрывают на плановую дезинфекцию и текущий ремонт. Об этом говорится на facebook-странице Родильного отделения коммунальной 3-й ГКБ г. Львова, информирует "Львовская газета". 

"Уважаемые беременные! Сообщаем Вам о прекращении приема беременных и рожениц в родильное отделение 3-й ГКБ в связи с закрытием отделения на плановую дезинфекцию и проведения текущих ремонтных работ с 9:00 10.09.2018 года", - говорится в сообщении.

Открытие заведения запланировано на 16 октября 2018 года.

Напомним, 4 сентября 2018 возобновил работу КНП "Родильный клинический дом №1 г. Львова". За время планового закрытия, которое длилось от 10 июля, была проведена дезинфекция помещений заведения и текущие ремонты.