пансионат, резня, пенсионер, судНа Львівщині пенсіонера, який в стані алкогольного сп'яніння в пансіонаті вдарив ножем відпочиваючого, звільнили від відбування покарання. Про це стало відомо з Єдиного державного реєстру судових рішень. 

Подія сталася у грудні 2016 року. Як розповів у суді потерпілий, вони з обвинуваченим посварилися біля їдальні Коли потерпілий пішов у кімнату за кружкою, пенсіонер пішов з ним та наніс йому два удари ножем у ліву нижню частину живота. Він вийшов із кімнати де його побачив працівник пансіонату. Після цього було викликано швидку допомогу, якою його доставлено у лікарню.   

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні інкримінованого йому злочину не визнав. Повідомив, що обставин події, яка мала місце того дня, не пригадує. 

Сокальський районний суд Львівської області, в якому відбувалося слухання, врахував особу винного, його похилий вік та прийшов до висновку про можливість виправлення засудженого без відбування покарання. Тому 03 вересня 2018 р. суд засудив пенсіонера за ч.1 ст. 121 КК України на 5 років позбавлення волі. Проте звільнив на підставі ст. 75 КК України від відбування основного призначеного покарання, встановивши іспитовий строк тривалістю 1 рік.


На Львовщине пенсионера, который в состоянии алкогольного опьянения в пансионате ударил ножом отдыхающего, освободили от отбывания наказания. Об этом стало известно из Единого государственного реестра судебных решений. 

Происшествие произошло в декабре 2016 года. Как рассказал в суде потерпевший, они с обвиняемым поссорились возле столовой. Когда потерпевший пошел в комнату за кружкой, пенсионер пошел с ним и нанес ему два удара ножом в левую нижнюю часть живота. Раненый вышел из комнаты, где его увидел работник пансионата. После этого была вызвана скорая помощь, которой он доставлен в больницу.

В судебном заседании обвиняемый свою вину в совершении инкриминируемого ему преступления не признал. Сообщил, что обстоятельств события, которое имело место в тот день, не помнит.

Сокальский районный суд Львовской области, в котором проходило слушание, учел личность виновного, его преклонный возраст и пришел к выводу о возможности исправления осужденного без отбывания наказания. Поэтому 3 сентября 2018 года суд приговорил пенсионера по ч.1 ст. 121 УК Украины на 5 лет лишения свободы. Однако освободил на основании ст. 75 УК Украины от отбывания основного наказания, установив испытательный срок продолжительностью 1 год.