"Львовоблэнерго", торги, АМК"Львівобленерго" ледь не став жертвою підприємств, які намагалися нагріти руки на торгах на закупівлю трансформаторів. Про це повідомляється на офіційному сайті Львівського ТВ АМКУ.

Адміністративна колегія Львівського ТВ АМКУ оштрафувала ТОВ НВП "Енергостатус" на 68 тис. грн. та ТОВ "Інпромавтоматика" на 68 тис. грн. за порушення законодавства про захист економічної конкуренції, у вигляді антиконкурентних узгоджених дій, які стосуються спотворення результатів торгів на закупівлю "Трансформатори", які проводило ПАТ "Львівобленерго".


"Львовоблэнерго" едва не стал жертвой предприятий, которые пытались нагреть руки на торгах на закупку трансформаторов. Об этом сообщается на официальном сайте Львовского ТО АМКУ.

Административная коллегия Львовского ТО АМКУ оштрафовал ООО НПП "Енергостатус" на 68 тыс. грн. и ООО "Инпромавтоматика" на 68 тыс. грн. за нарушение законодательства о защите экономической конкуренции в виде антиконкурентных согласованных действий, касающихся искажения результатов торгов на закупку "Трансформаторы", которые проводило ОАО "Львовоблэнерго".