ДТП, ребенок, переходУ Львові на пішохідному переході на проспекті Червоної Калини автомобіль збив 14-річну дівчинку. Дитину госпіталізували в лікарню швидкої допомоги. Про це повідомляє Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

ДТП сталася 10 липня о 15:24 у м. Львів, на проспекту Червоної Калини, 85А. Мешканець м. Львів 1973 року народження, керуючи автомобілем “ВАЗ 21093”, на пішохідному переході здійснив наїзд на пішохода, мешканку м. Бібрка Перемишлянського району, 2004 року народження. Дівчинку доставлено та госпіталізовано в КЛШМД із діагнозом :“Струс головного мозку, забійні садна обличчя, забій м’яких тканин ділянки правого стегна та лівого колінного суглобу”.

Причини та обставини події встановлюються.


Во Львове на пешеходном переходе на проспекте Красной Калины автомобиль сбил 14-летнюю девочку. Ребенка госпитализировали в больницу скорой помощи. Об этом сообщает Департамент по вопросам гражданской защиты Львовской ОГА.

ДТП произошла 10 июля в 15:24 в г. Львов, на проспекта Красной Калины, 85А. Житель г. Львов 1973 года рождения, управляя автомобилем "ВАЗ 21093", на пешеходном переходе совершил наезд на пешехода, житель ницу г. Бибрка Перемышлянского района, 2004 года рождения. Девочку доставили и госпитализированы в КЛШМД с диагнозом: "Сотрясение головного мозга, убойные ссадины лица, ушиб мягких тканей участка правого бедра и левого коленного сустава".

Причины и обстоятельства происшествия устанавливаются.