центр Довженко, фильм, бесплатно, кинопоказВже цього четверга, 13 червня, о 21.30 год. у Центрі Довженка стартують безкоштовні перегляди фільмів #КіноНаДаху. Перший покажуть фільм "1+1". Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Це спільний проект Lviv Dovzhenko Centre та Студентської ради Львова.

"Від 13 червня і до вересня, а то й довше, у нас стартує проект "Кіно на Даху". Кожного четверга ми показуватимемо різні фільми, після чого всі бажаючі зможуть долучитись до обговорення. Щоразу готуватимемо показ кіно на різну тематику, тому кожен зможе обрати той фільм, що йому більше імпонує. Плануємо показати серіал „Чорнобиль“. Запрошуємо молодь, мешканців Сихова до нашого центру на кіновечори", — розповіла директорка Центру Марта Іванишин.

Зазначається, що вхід на кінопокази є вільним та відбуваються на даху Lviv Dovzhenko Centre (просп. Червоної Калини, 81).


Уже в этот четверг, 13 июня, в 21.30 ч. в Центре Довженко стартуют бесплатные просмотры фильмов #КиноНаДаху. Первый покажут фильм "1 + 1". Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

Это совместный проект Lviv Dovzhenko Centre и Студенческого совета Львова.

"С 13 июня и до сентября, а то и дольше, у нас стартует проект "Кино на Крыше". Каждый четверг мы будем показывать разные фильмы, после чего все желающие смогут приобщиться к обсуждению. Каждый раз будем готовить показ кино на различную тематику, поэтому каждый сможет выбрать тот фильм, что ему больше импонирует. Планируем показать сериал "Чернобыль". Приглашаем молодежь, жителей Сыхова в наш центр на киновечера", - рассказала директор центра Марта Иванишин.

Отмечается, что вход на кинопоказы свободный и происходит на крыше Lviv Dovzhenko Centre (пр. Красной Калины, 81).