утонули, водоемУпродовж минулої доби на водоймах області загинуло дві людини – 20-річний хлопець та 56-річний чоловік. Про це повідомляє прес-служба ДСНС України у Львівській області.

20-річний хлопець потонув у с. Грушів Яворівського району. Тіло хлопця бз ознак насильницької смерті виявили вночі 10 червня о 00:15 в озері Грушівське водосховище. Тіло витягнули на поверхню водолази центральної рятувально-водолазної служби.

Цього ж дня о 15:23 рятувальники отримали ще одне повідомлення від чергового поліції, що в с. Дроговиж Миколаївського району на місцевому озері Ткацьке виявлено тіло чоловіка, 1963 року народження. Рятувальники 19 ДПРЧ м. Миколаїв витягнули тіло на поверхню. 

Обставини загибелі чоловіків встановлюють правоохоронці.

Довідка SQ. Загалом від початку року на водоймах на території області виявлено 17 загиблих осіб, з них 3 дитини.


За прошедшие сутки на водоемах области погибли два человека - 20-летний парень и 56-летний мужчина. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС Украины во Львовской области.

20-летний парень утонул в с. Грушев Яворовского района. Тело парня бы с признаков насильственной смерти обнаружили ночью 10 июня в 00:15 в озере Грушевское водохранилище. Тело вытащили на поверхность водолазы центральной спасательно-водолазной службы.

В этот же день в 15:23 спасатели получили еще одно сообщение от дежурного полиции, в с. Дроговиж Николаевского района на местном озере Ткацкое обнаружено тело мужчины, 1963 года рождения. Спасатели 19 ДПРЧ г. Николаев вытащили тело на поверхность.

Обстоятельства гибели мужчин устанавливают правоохранители.

Справка SQ. Всего с начала года на водоемах на территории области выявлено 17 погибших, из них 3 ребенка.