пожар, магазинВ селищі Рудно вогнеборці ліквідували пожежу в продуктовому магазині. Про це повідомляє прес-служба ДСНС у Львівській області.

11 березня о 01:09 до Служби порятунку “101”  надійшло повідомлення про пожежу в сел. Рудно на вул. Огієнка, 10. Пожежа виникла в продуктовому магазині.

До місця виклику оперативно виїхали пожежно-рятувальні підрозділи 2 ДПРЧ м. Львова та приступили до ліквідації пожежі. О 01:43 пожежу вдалось локалізувати та о 01:51 повністю ліквідувати. Внаслідок пожежі вогнем знищени продукти харчування на площі 1 кв. м. та пошкоджена холодильна вітрина.

До ліквідації пожежі залучили 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки. Обставини події встановлюються.


В поселке Рудно пожарные ликвидировали пожар в продуктовом магазине. Об этом сообщает пресс-служба ГСЧС во Львовской области.

11 марта в 1:09 в Службу спасения "101" поступило сообщение о пожаре в пос. Рудно на ул. Огиенко, 10. Пожар возник в продуктовом магазине.

К месту вызова оперативно выехали пожарно-спасательные подразделения 2 ДПРЧ г. Львова и приступили к ликвидации пожара. В 1:43 пожар удалось локализовать и в 01:51 полностью ликвидировать. В результате пожара огнем уничтожены продукты питания на площади 1 кв. м. и повреждена холодильная витрина.

К ликвидации пожара привлекли 7 человек личного состава и 2 единицы спецтехники. Обстоятельства происшествия устанавливаются.