школы, карантин, ОРВИ, гриппШколярі Дрогобича та Стебника ще тиждень не ходитимуть на навчання, аби мінімізувати кількість захворювань у школах. Про це повідомляє прес-служба Дрогобицької міської ради.

Як зазначив головний медик Дрогобича Володимир Чуба, тенденція із захворюваністю на кір, грип та ГРВІ у Дрогобичі та Стебнику за останній тиждень зросла. За словами посадовця, приріст захворюваності на кір впродовж минулого тижня становить 25 осіб, на грип — 110 осіб. На ГРВІ з початку минулого тижня захворіло 653 осіб. Про це йшлося під час щотижневої наради міського голови Дрогобича з керівниками структурних підрозділів Дрогобицької міської ради, комунальних підприємств та держустанов міста.

Відповідно до статистики, на грип та ГРВІ однаково хворіють як дорослі, так і діти.

З огляду на статистику міський голова Дрогобича Тарас Кучма наголосив, що комісія ТЕБ та НС вирішила продовжити припинення навчально-виховного процесу у школах Стебника та Дрогобича до кінця цього тижня, оскільки це суттєво мінімізує темпи захворювання не лише серед школярів, а й педагогів та батьків.

Як зазначив начальник відділу освіти міськради Петро Сушко, з наступного понеділка, 18 лютого, учні шкіл міст Дрогобича та Стебника, ймовірно, приступлять до навчання, оскільки інкубаційний період визначених захворювань серед школярів уже минув.


Школьники Дрогобыча и Стебника еще неделю не будут ходить на учебу, чтобы минимизировать количество заболеваний в школах. Об этом сообщает пресс-служба Дрогобычского городского совета.

Как отметил главный медик Дрогобыча Владимир Чуб, тенденция с заболеваемостью корью, гриппом и ОРВИ в Дрогобыче и Стебнике за последнюю неделю выросла. По словам чиновника, прирост заболеваемости корью на прошлой неделе составляет 25 человек, гриппом - 110 человек. ОРВИ с начала прошлой недели заболело 653 человек. Об этом шла речь во время еженедельного совещания городского головы Дрогобыча с руководителями структурных подразделений Дрогобычского городского совета, коммунальных предприятий и госучреждений города.

Согласно статистике, гриппом и ОРВИ одинаково болеют как взрослые, так и дети.

Учитывая статистику мэр Дрогобыча Тарас Кучма отметил, что комиссия ТЭБ и ЧС решила продолжить прекращении учебно-воспитательного процесса в школах Стебника и Дрогобыча до конца этой недели, поскольку это существенно минимизирует темпы заболевания не только среди школьников, но и педагогов и родителей.

Как отметил начальник отдела образования горсовета Петр Сушко, со следующего понедельника, 18 февраля, учащиеся школ городов Дрогобыча и Стебника, вероятно, приступят к обучению, поскольку инкубационный период определенных заболеваний среди школьников уже истек.