Як зазначають у відділі ділових індустрій ЛМР, вже наступного тижня, з 17 до 20 грудня, у Львівському палаці мистецтв (вул. Коперника, 17) відбуватиметься виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник», де буде представлено широкий асортимент продукції від місцевих виробників.

«Наближається час новорічних та різдвяних свят, і знову стають актуальними питання, що ж подарувати дітям, нашим рідним та близьким до Дня святого Миколая, на Новий рік та Різдво.

З 17 до 20 грудня у Львівському палаці мистецтв відбуватиметься виставка-ярмарок «Львівський товаровиробник», де буде представлено широкий асортимент подарунків від місцевих виробників, а саме: одяг, взуття, білизна, текстильні вироби, продукти до святкового столу та багато іншого! Підтримайте львівського товаровиробника, завітавши на виставку-ярмарок", — зазначають у відділі ділових індустрій ЛМР.

Ярмарок відбуватиметься із дотриманням всіх карантинних заходів. Вхід — безкоштовний.

Для швидкого проходження реєстрації можна отримати індивідуальне запрошення заздалегідь за посиланням: https://visitors.galexpo.com.ua/?idex=323.

Телефони для довідок: +38 (032) 294−91−12; 294−91−13.