электротранспорт, отоплениеУ львівському електротранспорті хочуть змінити систему опалення. Трамваї і тролейбуси у Львові планують поступово перевести на калориферну систему обігріву. Про це повідомляє "Твоє місто". 

Про це під час засідання громадської ради при управлінні транспорту Львівської міської ради розповів директор ЛКП "Львівелектротранс" Михайло Сидорович.

"Минулого тижня ми мали зустріч із представниками підприємства із Чернівців. Вони спеціалізуються на такому обладнанні. Хочемо купити в них комплект на 20 вагонів. Будемо в процесі середніх (не лише капітальних) ремонтів переобладнувати електротранспорт на калориферну систему обігріву", – зазначив він. Цієї зими, за його словами, новою системою планують обладнати 50% рухомого складу. У решті тим часом діятиме стара система обігріву.

Нагадаємо, Львів веде перемовини з ЄІБ (Європейський інвестиційний банк) та ЄБРР (Європейський банк реконструкції і розвитку). У планах є отримання кредитів на придбання 10-ти трамваїв і 40-ка тролейбусів. Це може бути транспорт з Німеччини, який пройшов капітальний ремонт.


В львовском электротранспорте хотят изменить систему отопления. Трамваи и троллейбусы во Львове планируют постепенно перевести на калориферную систему обогрева. Об этом сообщает "Твой город". 

Об этом во время заседания общественного совета при управлении транспорта Львовского городского совета рассказал директор ЛКП "Львовэлектротранс" Михаил Сидорович.

"На прошлой неделе мы встретились с представителями предприятия из Черновцов. Они специализируются на таком оборудовании. Хотим купить у них комплект на 20 вагонов. Будем в процессе средних (не только капитальных) ремонтов переоборудовать электротранспорт на калориферную систему обогрева", - отметил он. Этой зимой, по его словам, новой системой планируют оборудовать 50% подвижного состава. В остальных пока будет действовать старая система обогрева.

Напомним, Львов ведет переговоры с ЕИБ (Европейский инвестиционный банк) и ЕБРР (Европейский банк реконструкции и развития). В планах - получение кредитов на приобретение 10-ти трамваев и 40-ка троллейбусов. Это может быть транспорт из Германии, который прошел капитальный ремонт.