кража, работница путиНа Львівщині у працівниці колії з службового кабінету вкрали гроші та мобільний телефон. Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області.

Працівники Бродівського відділення поліції затримали зловмисника, причетного до трьох крадіжок. Ним виявився раніше судимий 28-річний житель райцентру. Його було затримано в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України. Під час розслідування з’ясувалося, що чоловік причетний ще до однієї крадіжки. Проникнувши у службовий кабінет 35-річної працівниці колії, зловмисник заволодів її мобільним телефоном та грошима в сумі 1 246 гривень.

Відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Максимальне покарання, передбачене статтею, - позбавлення волі на строк до трьох років.


На Львовщине в работницы пути из служебного кабинета украли деньги и мобильный телефон. Об этом сообщает отдел коммуникации полиции Львовской области.

Работники Бродовского отделения полиции задержали злоумышленника, причастного к трем кражам. Им оказался ранее судимый 28-летний житель райцентра. Он был задержан в порядке ст.208 Уголовно-процессуального кодекса Украины. В ходе расследования выяснилось, что мужчина причастен еще к одной краже. Проникнув в служебный кабинет 35-летней работницы пути, злоумышленник завладел ее мобильным телефоном и деньгами в сумме 1246 гривен.

Открыто уголовное производство по ч.1 ст.185 Уголовного кодекса Украины (кража). Максимальное наказание, предусмотренное статьей, - лишение свободы на срок до трех лет.