Воры, квартира, ограбление, задержаниеУ Львові при спробі проникнути в квартиру затримали злодіїв.

Про це повідомили в прес-службі патрульної поліції Львова.

Під час патрулювання на вул. Любінській вночі інспектори почули гуркіт і шум біля одного з будинків. Вони підійшли ближче до під'їзду і побачили чоловіка, який намагався проникнути в квартиру через балкон. Поруч стояв його спільник.

Інспектори затримали обох. Під час огляду у чоловіків виявили два лома та арматуру.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Як з'ясувалося, 26-річний затриманий львів'янин вже раніше був судимий за крадіжку і зараз перебуває під адміністративним наглядом. Його 33-річний спільник теж зі Львова, раніше судимий за крадіжку і наркотики. Нині відбуває покарання - домашній арешт.


Во Львове при попытке проникнуть в квартиру задержали воров.

Об этом сообщили в пресс-службе патрульной полиции Львова.

Во время патрулирования на ул. Любинской ночью инспекторы услышали грохот и шум возле одного из домов. Они подошли ближе к подъезду и увидели мужчину, который пытался проникнуть в квартиру через балкон. Рядом стоял его сообщник.

Инспекторы задержали обоих. Во время досмотра у мужчин обнаружили два лома и арматуру.

На место происшествия вызвали следственно-оперативную группу. Как выяснилось, 26-летний задержанный львовянин уже ранее был судим за кражу и сейчас находится под административным надзором. Его 33-летний подельник тоже из Львова, ранее судим за кражу и наркотики. Сейчас отбывает наказание - домашний арест.