автобус, маршрутка, штраф, водительПатрульні оштрафували водіїв маршруток, які скорочували собі шлях через автозаправку. Про це повідомляє Патрульна поліція Львівської області.

Вчора на вулиці Городоцькій до екіпажу патрульної поліції звернулися працівники автозаправної станції з проханням вплинути на водіїв маршрутних транспортних засобів, які скорочують собі маршрут через їхню заправку. Патрульні погодилися та вирішили затриматися, щоб подивитися, чи дійсно водії маршруток порушують.

Вже через 5 хвилин інспектор побачив маршрутку, яка заїхала на автозаправну станцію, проте не зупинилася, щоб заправитися, а проїхала між бензоколонками та виїхала геть. Патрульні його наздогнали та зупинили. Чоловік пояснив, що він так скорочує собі шлях. Щоб не затримувати пасажирів, водія запросили до управління патрульної поліції на наступний день для розгляду справи та винесення рішення. За 30 хвилин патрульні зупинили 5 таких водіїв та всім перенесли розгляд справи.

На наступний день, всі водії прибули до управління та за результатами розгляду справи, на них винесли алміністративні матеріали за ч.3 ст.133-1 КУпАП (відхилення від визначеного маршруту руху автобус).


Патрульные оштрафовали водителей маршруток, которые сокращали себе путь через автозаправку. Об этом сообщает Патрульная полиция Львовской области.

Вчера на улице Городецкой к экипажу патрульной полиции обратились работники автозаправочной станции с просьбой повлиять на водителей маршрутных транспортных средств, сокращают себе маршрут через их заправку. Патрульные согласились и решили задержаться, чтобы посмотреть, действительно ли водители маршруток нарушают.

Уже через 5 минут инспектор увидел маршрутку, которая заехала на автозаправочную станцию, однако не остановилась, чтобы заправиться, а проехала между бензоколонками и уехала прочь. Патрульные догнали и остановили. Мужчина объяснил, что он так сокращает себе путь. Чтобы не задерживать пассажиров, водителя пригласили в управление патрульной полиции на следующий день для рассмотрения дела и вынесения решения. За 30 минут патрульные остановили 5 таких водителей и всем перенесли рассмотрение дела.

На следующий день, все водители прибыли к управлению и по результатам рассмотрения дела, на них вынесли алминистративни материалы по ч.3 ст.133-1 КУоАП (отклонение от определенного маршрута движения автобус).