пожар, домУ приватному будинку у Львові виникла пожежа, жінка отруїлася продуктами горіння. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

В міському управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення повідомили, що 10 жовтня близько 11.35 год. у приватному будинку на вул. Підгаєцькій, 4 (Залізничний район) виникла пожежа.

Внаслідок пожежі, з діагнозом отруєння продуктами горіння, в обласну клінічну лікарню у стані легкого ступеня важкості госпіталізована власниця квартири, 1953 року народження.

Вогнем пошкоджено речі домашнього вжитку на площі 5 кв.м.

Обставини події встановлюють.


В частном доме во Львове возник пожар, женщина отравилась продуктами горения. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В городском управлении по вопросам чрезвычайных ситуаций и гражданской защиты населения сообщили, что 10 октября около 11.35 ч. в частном доме на ул. Пидгаецкой, 4 (Железнодорожный район) возник пожар.

В результате пожара, с диагнозом отравление продуктами горения, в областную клиническую больницу в состоянии легкой степени тяжести госпитализирована хозяйка квартиры, 1953 года рождения.

Огнем повреждены вещи домашнего обихода на площади 5 кв.м.

Обстоятельства происшествия устанавливаются.