осветление, улица, Богдана ХмельницкогоНа вул. Богдана Хмельницького планують до кінця року встановити сучасне освітлення. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

У 2019 році облаштували освітлення на вулицях при в’їзді в місто, зокрема — на вул. Шевченка, вул. Кульпарківській, вул. Стрийській, вул. Городоцькій і вул. Личаківській. Також до кінця року планують освітити в’їзди в місто на ділянці вул. Богдана Хмельницького.

"Цього року ми освітили в’їзди у місто. Так, ми встановили нові світильники, LED-лампи та оцинковані стовпи. Тепер освітлення виглядає зовсім по-іншому. Ми вже виконали освітлення вулиць Шевченка, Кульпарківська, Стрийська, Городоцька та Личаківська. Наразі все освітлення там відповідає нормам. Також до кінця року планують освітити в’їзди у місто на вул. Липинського і Богдана Хмельницького", — зазначила заступниця міського голови Львова з питань ЖКГ Ірина Маруняк.

За її словами, у серпні цього року ЛКП "Львівсвітло" оголосило тендер на реконструкцію освітлення вулиці Богдана Хмельницького, у якому перемогло підприємство "ЛК Енерголюкс". 30 вересня із ним підписали договір на виконання робіт. Відомо, що вартість становить 13,868 млн грн.


На ул. Богдана Хмельницкого планируют до конца года установить современное освещение. Об этом сообщает пресс-служба Львовского городского совета.

В 2019 году обустроили освещение на улицах при въезде в город, в частности - на ул. Шевченко, ул. Кульпарковской, ул. Стрыйской, ул. Городоцкой и ул. Лычаковской. Также до конца года планируют осветить въезды в город на участке ул. Богдана Хмельницкого.

"В этом году мы осветили въезды в город. Да, мы установили новые светильники, LED-лампы и оцинкованные столбы. Теперь освещение выглядит совсем по-другому. Мы уже выполнили освещение улиц Шевченко, Кульпарковская, Стрыйская, Городоцкая и Лычаковская. Теперь все освещение там соответствует нормам. Также до конца года планируют осветить въезды в город на ул. Липинского и Богдана Хмельницкого", - отметила заместитель городского головы Львова по вопросам ЖКХ Ирина Маруняк.

По ее словам, в августе этого года ЛКП "Львовсвет" объявило тендер на реконструкцию освещения улицы Богдана Хмельницкого, в котором победило предприятие "ЛК Энерголюкс". 30 сентября с ним подписали договор на выполнение работ. Известно, что стоимость составляет 13868000 грн.