авиарейс, Будапешт, Wizz AirАвіарейс зі Львова у Будапешт коштуватиме всього 289 гривень. Про це повідомляє міжнародний аеропорт "Львів" ім. Данила Галицького.

Угорський лоукост-перевізник Wizz Air врешті прийняв рішення відкрити сполучення між Львовом та столицею своєї країни реєстрації - Будапештом.

Рейси стартують з 3 червня 2020 року. Квитки вже у продажу. Вартість - від 289 гривень. Польоти відбуватимуться у середу та неділю. Виліт з Будапешту о 16.10, зі Львова - о 18.40, тривалість польоту 1 година.

Будапешт стане вже 12 напрямком та 8 країною, у які перевізник здійснюватиме польоти з львівського летовища.

Нагадаємо, Wizz Air відновив свою роботу у МА "Львів" ім. Данила Галицького усередині 2017 році, відкривши рейси у Вроцлав та Берлін. У березні 2018 року – додано ще три: у Дортмунд, Гданськ та Катовіце. Згодом було вирішено почати польоти у Лондон-Лутон. У кінці жовтня стартували рейси у Вільнюс та Братиславу, в середині грудня – у Франкфурт-Хан, а з 3 березня 2019 року – у Копенгаген. 28 жовтня 2019 року перевізник починає виконувати рейс на Кіпр у Ларнаку.

Також в аеропорті відзначають, що ще 4 нові рейси заплановано на зимовий сезон 2019-20 років. Окрім Ларнаки від Wizz Air, три рейси заплановано авіакомпанією SkyUp: у Київ, Харків та Прагу.


Авиарейс из Львова в Будапешт будет стоить всего 289 гривен. Об этом сообщает международный аэропорт "Львов" им. Даниила Галицкого.

Венгерский лоукост-перевозчик Wizz Air в конце принял решение открыть сообщение между Львовом и столицей своей страны регистрации - Будапештом.

Рейсы стартуют с 3 июня 2020 года. Билеты уже в продаже. Стоимость - от 289 гривен. Полеты будут проходить в среду и воскресенье. Вылет из Будапешта в 16.10, из Львова - в 18.40, продолжительность полета 1:00.

Будапешт станет уже 12 направлением и 8 страной, в которые перевозчик будет осуществлять полеты из львовского аэропорта.

Напомним, Wizz Air возобновил свою работу в МА "Львов" им. Данила Галицкого в 2017 году, открыв рейсы в Вроцлав и Берлин. В марте 2018 - добавлено еще три: в Дортмунд, Гданьск и Катовице. Впоследствии было решено начать полеты в Лондон-Лутон. В конце октября стартовали рейсы в Вильнюс и Братиславу, в середине декабря - во Франкфурт-Хан, а с 3 марта 2019 - в Копенгаген. 28 октября 2019 перевозчик начинает выполнять рейс на Кипр в Ларнаку.

Также в аэропорту отмечают, что еще 4 новые рейсы запланированы на зимний сезон 2019-20 годов. Кроме Ларнаки от Wizz Air, три рейса запланировано авиакомпанией SkyUp: в Киев, Харьков и Прагу.